Descoperire macabră într-o pădure

Descoperire înfiorătoare în județul Satu Mare. Localnicii au găsit un schelet uman într-o pădure din apropierea satului Iegheriște. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Macabra descoperire a fost făcută de localnici. Mai exact, câțiva muncitori, care efectuau lucrări de întreținere într-o pădure, au observat un schelet, spânzurat de un copac. Aceștia au sunat imediat la 112, iar la fața locului s-a deplasat o echipă mixtă de polițiști și medici legiști.
Potrivit primelor cercetări, în hainele bărbatului a fost identificat un portofel, în care se afla doar un atestat de conducere pentru camioane, pe numele lui Peter Kuier. Polițiștii au confruntat baza de date cu persoanele dispărute și astfel a fost confirmată identitatea unui bărbat, născut în anul 1962, în județul Satu Mare.
Se pare că acesta și-ar fi pus capăt zilelor la vârsta de 55 de ani. Acesta locuise în orașul Baia Mare, iar după ce a divorțat s-a mutat în zona localității Iegheriște.
Medicii legiști au stabilit că moartea bărbatului s-ar fi produs prin spânzurare, acum un an și jumătate. Cadavrul a fost dus la Prosectura Spitalului Județean Satu Mare. În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.
Redactor: Oana Jărloianu

Cele mai Accesate Articole