„Școala 8 dăruiește aripi”

Elevii și profesorii Școlii Gimnaziale nr.8 din Constanța și-au unit forțele pentru a veni în sprijinul nou-născuților internați la Spitalului Județean Constanța. Prin intermediul spectacolului „Școala 8 dăruiește aripi” aceștia au reușit să strâgă mai mulți bani pe care i-au donat secției de terapie intensivă și prematuri.

Viața începe în maternitate. Serviciile medicale oferite nou-născuților sunt vitale. Lipsa unei aparaturi adecvate poate avea consecințe grave pentru copii. Depinde de fiecare dintre noi să le oferim şansa unei vieţi sănătoase și frumoase. Mânați de acest crez, colectivul școlii gimnaziale nr.8, de la profesor la elev și părinte au gândit un plan de acțiune prin care să își aducă contribuția.
Prin astfel de acțiuni umanitare, Asociatia Daruieste Aripi contribuie la modernizarea și dotarea secției de terapie intensivă pentru nou-născuți și prematuri a Spitalului Județean Constanța.
Fiecare copil are drepturi egale, dar acest principiu esential al vieții nu poate fi garantat fără a beneficia de asistenţă medicală şi dotări la standarde europene în unităţile spitaliceşti de stat.
Redactor: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole