Furturi în autobuze. Hoți de buzunare, reținuți de polițiștii constănțeni

Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Constanţa au identificat doi bărbaţi, cu vârste de 27, respectiv 52 de ani, din Constanţa, bănuiţi de comiterea unor infracţiuni de furt în autobuze.
”La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 10.30, cei doi bărbaţi ar fi deposedat un bărbat, în vârstă de 80 de ani, de o borsetă în care se afla suma de 200 de lei, în timp ce acesta se deplasa, pe raza municipiului Constanţa, cu un autobuz.
În aceeaşi zi, în jurul orei 12.10, cei doi bărbaţi ar fi deposedat şi o femeie, în vârstă de 75 de ani, de un telefon mobil pe care îl purta într-o poşetă, în timp ce aceasta se deplasa, pe raza municipiului Constanţa, cu un autobuz.
Bărbatul de 27 de ani se află în prezent în stare de arest preventiv pentru săvârşirea unor fapte similare, iar cel de-al doilea bărbat a fost reţinut de poliţiştii constănţeni pentru o perioadă de 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca la data de 7 decembrie a.c. să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
Prejudiciul în cele două cazuri, estimat la aproximativ 500 de lei, a fost recuperat în proporţie de 50% şi predat persoanelor vătămate”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanța.

Cele mai Accesate Articole