Năvodariul, un oraș cu oameni frumoși

În fiecare săptămână a lui 2018 în Orașul Năvodari au avut loc acțiuni de recreere și socializare. Acum, în prag de sărbători aceste activități au îmbrăcat haina lui Moș Crăciun într-o pedalare a bicicliștilor prin oraș. Ajutoarele moșului au împărțit bomboane tuturor copiilor întâlniți pe drum.

Dumitru Marius Claudiu are 30 de ani și este unul dintre oamenii frumoși ai Orașului Năvodari. Acum doi ani a pornit la drum cu bicicleta, prin toată țara, motivat de dorința de a face bine. Cazul pentru care a pedalat atunci, l-a constituit situația medicală delicată a unei fetițe din Năvodari. La începutul anului 2017, Marius a hotărât să organizeze o serie de acțiuni în care să-i implice pe toți copiii dornici de mișcare și socializare.
Faptele frumoase au continuat și în 2018, iar acum, în prag de sărbători acțiunea a îmbrăcat haine de sărbătoare. Ciclo Moșul, aflat la a doua ediție a strâns la un loc mai mulți voluntari față de anul trecut, semn că oamenii sunt dornici să participe la astfel de acțiuni.
Absolvent de master în sport, în prezent antrenor de fotbal la C.S. Năvodari, Dumitru Marius Claudiu urmărește ca prin propriile acțiuni să fie un exemplu pentru cei din jur.
Redactor: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole