Brad subacvatic în lacul de la Dalnic

O echipă de scafandri din Covasna a venit cu o idee inedită adresată sărbătorilor de iarnă. Tinerii au împodobit un brad de Crăciun, sub apă, într-un lac de agrement, parțial înghețat. A durat două ore până când brăduţul artificial, aflat la trei metri adâncime, a fost decorat cu globuri şi chiar luminiţe multicolore.

Clubul de Scafandri din Dalnic a vrut să atragă atenția asupra programului pe care îl dețin, dedicat copiilor cu dizabilități și au împodobit un brad de Crăciun sub apă.

”Am îmbodobit un brad artificial de Crăciun la 3 metri adâncime, în lacul nostru de la Dalnic, cu globuleţe şi lumini. Am fost două echipe de câte doi scafandri, a fost destul de greu, afară era vijelie. Clubul de scafandri din Dalnic are un program pentru copiii cu dizabilităţi, iar prin această acţiune am dorit să atragem atenţia despre activităţile noastre. Crăciunul este momentul din an în care ne simţim mai aproape de semenii noştri”, a spus Albert, scafandru în Dalnic.

Bradul va rămâne sub apă până în primăvara anului viitor. De-a lungul anilor, acest club a mai avut și alte inițiative care au atras atenția prin ineditul lor, precum amenajarea unui bar subacvatic, partide de șah sub apă sau o nuntă subacvatică.
Redactor: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole