Prima arestare în cazul românului ucis la Londra

Poliţiştii londonezi au făcut o primă arestare în cazul românului Tudor Simionov, ucis în noaptea de Revelion. Fiul imamului Abu Hamza condamnat pentru terorism în SUA, Imran Mostafa Kamel, a fost arestat pentru deținere ilegală de arme. Potrivit autorităților bitanice, acesta este implicat într-un incident care ar avea legătură cu uciderea fostului canotor al clubului Dinamo. 

Românul, în vârstă de 33 de ani, lucra la un bar de noapte și a fost ucis cu o lovitură de cuțit după ce un grup de indivizi au încercat să intre în local. La trei zile de la uciderea sa, poliţia metropolitană a anunţat că a făcut o primă arestare. Potrivit presei engleze, Imran Mostafa Kamel, în vârstă de 26 ani, a fost arestat și acuzat de deținere ilegală de arme de foc cu scopul de a crea teamă și de a amenința.
Cu toate că, incidentul care îl vizează pe Kamel s-a petrecut la aceeași oră, la aceeași adresă, Scotland Yard a precizat că acuzațiile ce i-au fost aduse nu sunt legate direct de moartea românului.
Imran Mostafa Kamel rămâne în custodie și va fi prezentat în fața instanței. Tatăl său, Hamza, a fost găsit vinovat pentru infracțiuni de terorism în Marea Britanie și SUA, unde a și fost condamnat la închisoare pe viață. Acesta este încarcerat într-un penitenciar de maximă securitate.
Redactor: Oana Jărloianu

Cele mai Accesate Articole