Caz șocant în Vâlcea

Caz șocant într-o familie din județul Vâlcea. Un tânăr a fost reținut de polițiști pentru tentativă de omor după ce şi-a înjunghiat fratele mai mare. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore iar pe numele lui a fost deschis dosar penal.

Cei doi frați, de 23 și respectiv 36 de ani, s-au luat la harță în casa unui văr de-al lor, în stațiunea Băile Olănești, după ce au petrecut toată noaptea.

″În fapt, cei doi s-au deplasat la locuinţa unui prieten în seara zilei de 5 ianuarie, unde au consumat băuturi alcoolice. Dimineaţa, între cei doi a izbucnit un conflict, bărbatul de 23 de ani lovindu-l cu un cuţit în zona gâtului pe fratele său”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Bălteanu.

Victima a fost transportată de urgență la Spitalul Județean Vâlcea, iar ulterior transferată la Spitalul din Târgu Jiu. Din păcate, bărbatul este în stare critică și se pare că medicii nu-i dau mari șanse de supraviețuire.
Agresorul, în vârstă  de 23 de ani, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, iar pe numele lui a fost deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor. Pedeapsa  pe care o riscă acum tânărul este între 5 și 10 ani de închisoare.
Redactor: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole