Video. Intervenție cu șenilata în ajutorul unei femei cu afecțiuni cardiace

Inspectoratul pentru Situații de Urgență anunță că viscolul și ninsorile abundente înregistrate în 11 județe au îngreunat misiunile salvatorilor.
O intervenție dificilă a avut loc seara trecută în Suceava, pentru salvarea unei femei.
Pompierii au intervenit cu o șenilată și o ambulanță SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportul la spital, în cazul unei femei, în vârstă de 49 de ani, din satul Cunuschi, comuna Brodina.
Zona în care se află satul Cununschi este una de munte, izolată, greu accesibilă circulației auto, mai ales pe perioada de iarnă.
După ce s-a parcurs distanța de aproximativ 5 km până la locuința victimei, pompierii paramedici au monitorizat femeia, care acuza afecțiuni cardiace, după care au transportat-o cu autoșenilata la ambulanța SMURD.
Ulterior, bolnava a fost transportată la Centrul de Primire Urgențe Rădăuți, pentru investigații suplimentare.

Misiunea salvatorilor s-a încheiat după aproximativ cinci ore.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = 'https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v3.2'; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));


Intervenție dificilă a pompierilor! Ieri seară, o femeie a fost salvată de echipajele ISU Suceava! Salvatorii au intervenit cu o șenilată și o ambulanță SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportul la spital, în cazul unei femei, în vârstă de 49 de ani, din satul Cunuschi, comuna Brodina.Zona în care se află satul Cununschi este una de munte, izolată, greu accesibilă circulației auto, mai ales pe perioada de iarnă. După ce s-a parcurs distanța de aproximativ 5 km până la locuința victimei, pompierii paramedici au monitorizat femeia, care acuza afecțiuni cardiace, după care au transportat-o cu autoșenilata la ambulanța SMURD. Ulterior, bolnava a fost transportată la Centrul de Primire Urgențe Rădăuți, pentru investigații suplimentare. Misiunea salvatorilor a început în jurul orei 19.00 și s-a încheiat după aproximativ cinci ore.
Publicată de IGSU – Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania pe Vineri, 11 ianuarie 2019

Cele mai Accesate Articole