Constanța va fi gazda unui spectacol grandios

„Russian Cossack State Dance Company” a inclus și Constanța pe lista orașelor în care își va desfășura turneul din România. Portretizarea vieții cazacilor se face prin nouă seturi de costume spectaculoase, muzica live, o coregrafie care combină elementele de gimnastică și acrobație, baletul cu dansul clasic și cel modern, totul într-o poveste spusă precum o piesă de teatru.

După ce au ridicat în picioare săli și stadioane în America, Marea Britanie, Germania, Grecia, Danemarca, Spania, Italia, Canada, China, Coreea, Portugalia, Franța, Cehia, Norvegia, Elveția sau Scoția, artiştii de la „Russian Cossack State Dance Company” din Moscova revin în România în aprilie 2019, într-un turneu care va cuprinde oraşele Oradea, Constanţa, Iaşi şi Bucureşti. Spectacolele vor avea loc:

La Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea – 12 aprilie
Casa de Cultură a Sindicatelor Constanţa -14 aprilie
Sala Palatului din Bucureşti – 15 aprilie
Casa de Cultură a Studenţilor Iaşi – 17 aprilie

Ansamblul din Moscova aduce în România un spectacol ce poate fi numit ”Enciclopedia vieţii cazace”. În repertoriul lor sunt mai mult de 20 de dansuri, 50 de cântece şi 10 compoziţii instrumentale, se arată în comunicat.

„Suntem extrem de fericiţi de aceste veşti. Ne-am bucurat de reacţia publicului român, am adorat căldura şi cum am fost primiţi. Dar, recunoaştem, nu ne aşteptam la asta! Cu drag vom reveni în România şi abia aşteptăm să cunoaştem publicul din Iaşi şi Oradea şi să îi reîntâlnim pe cei din Bucureşti şi Constanţa”, spune Leonid Milovanov, directorul artistic şi fondatorul Companiei de dans.

„Russian Cossack State Dance Company” vine în faţa publicului român cu un show grandios, doar cele 9 seturi de costume având o valoare de peste 100.000 de dolari, menţionează organizatorii.
Redactor: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole