Moarte suspectă la Galați

Moarte suspectă la Galați. Un bărbat a fost gasit fără suflare, agățat în gardul unei biserici, în apropierea cimitirului. Autorităţile venite la faţa locului au fost surprinse de poziţia în care a fost găsit bărbatul mort, dar şi de faptul că acesta era aproape gol.

Imagini absolut îngrozitoare în fața bisericii Sfânta Parascheva din Galați. Un bărbat de 50 de ani, atârna de gard, fără suflare. El era legat cu câteva haine de piciorul drept și era dezbrăcat.
Acesta a fost găsit de cel care venise de dimineaţă să deschidă poarta bisericii. Potrivit martorilor, bărbatul era om al străzii şi obişnuia să mănânce la cantina socială.
Echipajul SMURD, ajuns la fața locului, nu a putut decât să constate decesul deoarece victima era moartă de câteva ore.
Potrivit autorităților, moartea acestuia pare a fi una suspectă şi nu e exclus să fie vorba despre o crimă extrem de sângeroasă. Asta deoarece pe corpul bărbatului au fost găsite urmele unor agresiuni. Nu este exclusă posibilitatea ca el să fie fost urmărit şi bătut de alţi oameni ai străzii, care l-au abandonat apoi atârnat de gard, după ce i-au luat hainele. Cadavrul a fost dus la Serviciul de Medicină Legală, iar în urma necropsiei se va stabili cauza exactă a decesului.
Redactor: Oana Jărloianu

Cele mai Accesate Articole