Descoperire macabră la Iași

Descoperire macabră într-o localitate din Județul Iasi. Trupul neînsuflețit al unui tânăr a fost găsit pe malul unui pârâu. Criminaliștii ajunși la față locului au ridicat mai multe probe pentru a stabili dacă este vorba despre un accident sau o crimă. Oamenii legii iau în calcul ambele variante. Familia victimei crede că băiatul ar fi fost ucis pentru că are mai multe urme de lovituri pe corp, semn că acesta ar fi fost bătut cu sălbăticie până când a murit.

Bărbatul a fost descoperit la câteva sute de metri de casă, în satul Osoi din comuna Sinești. Descoperirea șocantă a fost făcută chiar de fratele celui decedat, care a sunat la 112 pentru a cere ajutor. Un echipaj medical și polițiștii au ajuns la față locului, însă medicii nu au mai putut decât să constate decesul. Costel Alexandru a fost găsit fără suflare, cu fața în sus, având mai multe răni pe față.
Potrivit apropiaților victimei, tânărul în vârstă de 35 de ani ar fi plecat cu o zi în urmă la niște prieteni și a înoptat la ei.
Criminaliștii ajunși la față locului au ridicat mai multe probe pentru a stabili dacă este vorba despre un accident sau o crimă. Oamenii legii iau în calcul ambele variante. Este posibil ca bărbatul să se fi aflat sub influența alcoolului și să fi murit de frig. Această variantă însă nu este acceptată de familia victimei.
Deocamdată, nimeni nu a fost reţinut însă anchetatorii au deja un cerc de suspecţi şi continuă cercetările pentru a da de urma făptașilor.
Redactor: Oana Jărloianu

Cele mai Accesate Articole