Descinderi de amploare la hoții din Năvodari și Corbu


Mai multe persoane bănuite de furt au intrat în atenția polițiștilor din Năvodari.
Oamenii legii au efectuat 14 percheziții domiciliare pe raza orașului Năvodari și a localității Corbu la domiciliile suspecților.
În  perioada 8 decembrie 2018 – 21 ianuarie 2019, aceștia ar fi comis  11 infracțiuni de furt calificat și una de furt din autovehicul.
Faptele ar fi avut loc atât în orașul Năvodari cât și în stațiunea Mamaia.
Suspecții au vârste între 16 și 32 de ani. Patru dintre ei au fost reținuți.

”Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii a 11 infracțiuni de furt calificat și una de furt din autovehicul, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari, sprijiniți de lucrătorii Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța, Secțiilor 2 și 5 Rurale, Poliției orașului Ovidiu, Poliției stațiunii Mamaia, Serviciilor Arme Explozivi și Substanțe Periculoase și Criminalistic, au efectuat 14 percheziții domiciliare pe raza orașului Năvodari și a localității Corbu.
Astfel, în perioada 8 decembrie 2018 – 21 ianuarie 2019, cele opt persoane, cu vârste între 16 și 32 de ani, ar fi comis faptele pe raza orașului Năvodari și a stațiunii Mamaia.
Prejudiciul cauzat este de aproximativ 70.000 de lei, fiind recuperat în proporție de 40%.

În cursul zilei de ieri, polițiștii constănțeni au reținut patru bărbați pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în C.R.A.P.al IPJ Constanța, iar astăzi vor fi prezentați Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile”, transmite IPJ.

Cele mai Accesate Articole