Mașină confiscată la vamă

O tânără care se întorcea acasă din Italia, la volanului unui bolid de lux, a avut parte de o surpriză neplăcută la Punctul de Trecere al Frontierei Lunga – Timiș. Poliţiştii de frontieră au depistat la control că autoturismul pe care îl conducea românca figura în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare. Se pare că aceasta a fost păcălită de un alt cetățean român de la care a cumpărat mașina.

Autoritățile italiene au căutat peste tot bolidul de 25.000 de euro, dar nu au reușit să îl găsească. Au facut-o, însă, polițiștii de frontieră de la Lunga – Timiș.  În urma verificărilor, vameșii au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, încă din data  de 4 octombrie 2018. Mașina era condusă de o tânără de 29 de ani, care are domiciliul în județul Timiș.

„Tânăra în cauză a declarat că a cumpărat autoturismul în luna iunie a anului trecut de la un cetăţean român şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta este căutat de autorităţi.”, au transmis poliţiştii de frontieră.

Astfel că, femeia a rămas și fără suma de 25.000 de euro și fără mașină deoarece autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga. Prin urmare, mașina  va rămâne în custodia poliției până la definitivarea cercetărilor, urmând ca, apoi, să fie luate măsurile legale ce se impun.
Redactor: Oana Jărloianu

Cele mai Accesate Articole