Avarie RAJA

Consumatorii Regiei Autonome Județene de Apă din Năvodari, Ovidiu și Lumina beneficiază în acest moment de apă cu presiuni reduse. Măsura a fost decisă de S.C. RAJA S.A. în vederea desfășurării lucrărilor necesare remedierii avariei din zona stației de pompare Cota 20 Ovidiu.

Astazi, în jurul orei 13.00, magistrala de transport apă, cu diametrul de 1.000 mm, a suferit  o avarie în zona stației de pompare Cota 20 Ovidiu. La fața locului s-au deplasat mai multe echipe de intervenție. Pentru remedierea defecțiunii s-a redus presiunea apei pe tronsonul avariat. În această situație, abonații din zonele înalte ale orașului Năvodari, localitatea Lumina și zona blocurilor ANL din localitatea Ovidiu vor avea apă cu presiuni scăzute în intervalul orar 14.00 – 21.00.
Regia Autonomă Județeană de Apă își cere scuze față de consumatorii afectați de această avarie și îi asigură că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor de reparații și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.
Redactor: Mihaela Țânțaru

Cele mai Accesate Articole