Profesoara înjunghiată la Ploieşti

Caz șocant la Ploiești. O profesoară a fost înjunghiată de un fost elev al liceului în care aceasta predă. Autorul faptei a fost prins și arestat preventiv pentru 30 de zile. Profesoara de matematică a fost transportată de urgență în stare gravă, în şoc hemoragic, la Spitalul Judeţean Ploieşti.

Un incident deosebit de grav petrecut, ieri la Poioiești, a reușit să șocheze întreaga comunitate. Andreea Alexe, o profesoară de matematică în vârstă de 43 de ani, de la liceul Spiru Haret din oraș, a fost înjunghiată chiar în fața cancelariei de un fot elev al școlii. Bărbatul, în vârstă de 22 de ani, fusese exmatriculat în 2016 pentru nenumărate abateri disciplinare.
Tânărul a reuşit să intre în şcoală profitând de faptul că pe poarta unităţii intra un grup mare de elevi, iar paznicul nu l-a putut observa.
La scurt timp după ce a înjunghiat-o pe profesoară a fost prins de o patrulă de jandarmi.
Conform Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova, asupra tânărului au fost găsite mai multe arme albe.
Mai mult decât atât, agresorul se afla în stare de ebrietate la momentul comiterii faptei. Profesoara înjunghiată a fost transportată  în stare gravă, în şoc hemoragic, la Spitalul Judeţean Ploieşti.
Potrivit Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, pe numele bărbatului a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Acesta este cercetat pentru tentativă de omor.
Redactor: Oana Jărloianu

Cele mai Accesate Articole