A murit după manevre de resuscitare greșite

Imagini incredibile, surprinse în satul Onceşti. Un bărbat a murit în mainile în mainile echipajului medical de la Serviciul de Ambulanţă Giurgiu. Intervenţia a fost filmată de un martor, iar pe imagini se poate observa cum ambulanţierul l-a resuscitat greşit pe bărbatul care suferise un infarct.

Totul s-a petrecut săptămâna trecută într-un sat din Giurgiu. Bărbatul, în vârstă de 69 de ani, a început să se simtă rău, iar un localnic a sunat la 112 şi a solicitat un echipaj medical. La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă din cadrul SAJ Giurgiu, doar cu asistent medical şi ambulanţier. Intervenţia echipajului medical a fost filmată de un martor, iar pe imagini se poate observa cum ambulanţierul l-a resuscitat, timp de mai bine de 20 de minute, din picioare pe pacient.
După ce au fost publicate pe o reţea de socializare, imaginile au fost intens comentate de alţi angajaţi ai ai Serviciilor de Ambulanţă din întreaga ţară.

“Este pentru prima data cand ma simt umilit cu adevarat. In cei aproape 16 ani de ambulanta credeam ca le-am vazut pe toate, dar credeti-ma ca vreau sa fiu extrem de corect si sa va spun ca imi este mie rusine cand vad asa ceva! Asta este rezultatul angajarilor facute pe nepotism si fara examene corecte”, a scris un angajat al SAJ Ialomiţa.

Din păcate, bărbatul nu a avut nicio șansă. El a fost declarat decedat după ce primul echipaj medical sosit la faţa locului a solicitat intervenţia unui alt echipaj cu medic.
Redactor: Oana Jărloianu

Cele mai Accesate Articole