O nouă ședință de consiliu local a avut loc, astăzi, la Năvodari

O nouă ședință de consiliu local a avut loc, astăzi, la Năvodari. Ordinea de zi a cuprins 22 proiecte și alte 14 pe ordinea suplimentară. Printre cele mai importante proiecte votate, de către consilieri, s-a aflat și cel privind aprobarea acordului în vederea autorizării de către instituțiile abilitate s furnizării energiei electrice, pentru serviciul public de utilități.

Aleşii locali din Năvodari s-au întrunit, într-o şedinţă ordinară de Consiliu Local pentru a dezbate mai multe proiecte de hotărâre.  Unul dintre proiecte de hotărâre a vizat  aprobarea acordului de principiu în vederea autorizătii de către instituțiile autorizate a Sc Tabăra Sa, pentru furnizarea/ refurnizarea energiei electrice, pentru serviciul public de utilități.
Cu toate că nu a întrunit numărul total de voturi, proiectul a fost aprobat.
De asemenea, a fost votat și regulamentul de organizare și funcționare al Direcției de Asistență Socială din oraș. Un al proiect de interes a fost și cel cu privire la aprobarea tarifelor de utilizare a terenului și sălii de sport din cadrul Complexului “Chimia”.
De asemenea, la vot a fost supus și proiectul privind modificarea organigramei, a statutului de funcții și a statutului de personal ale aparatului de specialitate ale Primarului orașului Năvodari.
Totodată, a fost votat și proiectul privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor pentru reabilitare și modernizare a străzilor Tractorului, Răsăritului și Gliei. Toate proiectele de pe ordinea de zi au fost aprobate de catre Consiliul Local, inclusiv cele 14  de pe lista suplimentară
Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole