Caz dramatic la Năvodari

O fetita de numai 3 anișori, din Navodari, a supraviețuit câteva zile doar cu apă și biscuiți. Asta deoarece mama, singura persoană cu care locuia micuța,  a suferit un infarct și a murit. Descoperirea a fost facuta  de pompierii chemati, eara trecută de către vecinii femeii, care au încercat să ia legatura cu ea, însă fără nici un rezultat. Fetita a fost preluată de asistenții sociali și va rămâne în grija acestora, până când tatăl, plecat la muncă în străinătate, se va întoarce acasă.









Femeia a fost descoperită moartă, miercuri, în apartamentul ei. Vecinii au sunat la 112, îngrijoraţi că nu au mai vazut-o de căteva zile, dar au auzit copilul plângând de mai multe ori. Victima a fost găsită în baie şi pe corpul sau nu au fost văzute urme de violenţă. Potrivit vecinilor, femeia care nu avea un loc de muncă, locuia în apartament împreună cu fetiţa ei, în vârstă de trei ani, în timp ce concubinul ei, împreună cu fiul cel mare, sunt plecaţi la muncă în străinătate.



Nimeni nu știe ce s-a întamplat. Potrivit medicilor, cel mai probabil,  femeia a suferit un infarct ori un accident cerebral. Aceasta fost găsită fără suflare, în baie, iar în camera alăturată fiica de doar 3 ani. Micuța s-a hrănit cu biscuiții lăsați de mama și a băut apă.



O echipă de asistenți sociali de la Direcția Pentru Protecția Copilului a fost chemată. Acestia au preluat copilul, iar acesta va ramane sub supravegherea lor până când tatăl se va întoarce acasă.



Trupul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului. Medicii legişti urmează să stabilească dacă moartea a fost naturală sau una violentă.



Sursa: https://www.tvlitoral.ro/caz-dramatic-la-navodari/
Articolul Caz dramatic la Năvodari apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole