Live-ul pe Facebook face din nou victime

Live-ul pe Facebook face din nou victime! De data aceasta, cinci persoane au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc pe Autostrada Transilvania, în judeţul Cluj, după ce un microbuz în care se aflau călători, s-a răsturnat. Potrivit surselor judiciare, şoferul nu era atent la condus deoarece făcea live pe Facebook. Pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Vă atenționăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

În postarea de pe facebook se vede cum şoferul care a provocat accidentul de microbuz, transmitea live de la volan. Nu a fost nevoie decât de un moment de neatenție ca microbuzul să lovească un parapet, iar apoi să se răstoarne. În urma impactului, cinci persoane au fost rănite.

„Şoferul are 30 de ani şi este din judeţul Mureş. În urma accidentului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Din primele cercetări, a reieşit că în timp ce conducea microbuzul, pe fondul neasigurării la schimbarea benzii de circulaţie, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu parapetul din partea dreapta a sensului de mers, după care a fost lovit de o utilitară care circula pe aceeaşi direcţie”, au spus sursele citate.

La fața locului au intervenit 2 echipaje de descarcerare, 2 SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple și două echipaje SAJ. Cele cinci persoane rănite au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca cu multiple traumatisme, luxații și plăgi. Unii dintre răniţi au fost operaţi sau internaţi la Terapie Intensivă. Potrivit unor surse locale, microbuzul aducea muncitorii din străinătate și se îndrepta spre Mureș. Pe numele șoferului  a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
Incidente similare s-au petrecut și anul trecut, când un șofer din Timiș a cauzat un accident, din care o persoana și-a pierdut viața. Conducătorul auto făcea live pe facebook în timp ce conducea autoturismul cu o viteză de 180km/h.
Redactor: Oana Jărloianu

Cele mai Accesate Articole