Balul ziariștilor, după 69 de ani

Sub sloganul: „Împreună scriem istoria clipei”, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România organizează după 69 de ani, Balul ziariștilor. La întâlnire sunt invitați să participe membrii Uniunii și invitații lor, ziariști din presa scrisă sau cea online, radio și televiziune.

La împlinirea unui secol de existență, Uniunea Ziariștilor Profesioniști a hotărât să organizeze Balul ziariștilor. Ultima reuniune de acest fel a avut loc în urmă cu 69 de ani. Evenimentul va avea loc în data de 28 februarie 2019, la restaurantul Cercului Militar Național București, de la ora 20,00. Locurile sunt limitate, așadar  participarea este asigurată de ordinea înscrierii. Balul Ziariștilor promite un meniu atrăgător, o tombolă interesantă,  muzică actuală și surprize pregătite de organizatori.
Înscrierea se face la Sediul Central al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, unde se achită și taxa de participare. Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0773.724.453.Termenul limită de înscriere este 14 februarie 2019.
Redactor: Alexandra Panait

Cele mai Accesate Articole