Sezon de pregătire pentru sportivii din Năvodari

Sportivii de la CS Năvodari Kempo sunt în cantonament la Călimănești, acolo unde se pregătesc pentru următoarele competiții. Deplasarea este susținută de Corado International SRL și Primăria Năvodari. Liderul Ligii a 4-a de fotbal, CS Năvodari se antrenează intens în vederea debutului de sezon programat pe 9 martie.

15 sportivi, juniori și seniori, pregătiți de antrenorul Marcel Jipeanu, muncesc din greu pentru următoarea perioadă competițională.  În aceste zile, sportivii de la CS Năvodari Kempo se află într-un cantonament la Călimănești,  acolo unde își încarcă bateriile pentru competițiile sportive de anul acesta. Următoarea competiție la care vor participa sportivii de la CS Năvodari este Cupa României, programată la sfârșitul lunii februarie, în  București. Printre luptătorii care se pregătesc la Călimănești se află și Cezar Andrieș, care pe 28 februarie va lupta cu Răzvan Mustață de la Amatto Budokan în cadrul Galei OSS Fighters 03, programată în Sala Polivalentă din capitală. Cantonamentul are loc până pe data de 7 februarie și este susținut de Corado International SRL și Primăria Năvodari.
Și echipa de fotbal CS Năvodari se antrenează pentru debutul sezonului sportiv din luna martie. Aici se mizează pe tinerii echipei, promovați din propriul centru de juniori. Astăzi, de la ora 15.30, echipa a disputat un meci de pregătire cu FC Farul Constanța din Liga a 4-a.
Redactor: Alexandra Panait

Cele mai Accesate Articole