Constănțeni, aveți grijă unde parcați!

Atenție, constănțeni! Trebuie să aveți mai multă grijă unde vă lăsați autoturismele, pentru că, în săptămânile ce urmează, începe ridicarea mașinilor parcate neregulamentar.

Autoturismele parcate neregulamentar, cele abandonate, dar și cele care ocupă domeniul public spre vânzare în Municipiul Constanța vor fi ridicate în următoarea perioadă. Dacă acestea staționează pe carosabil, pe trotuare fără respectarea prevederilor legale, pe spațiile verzi, în locurile unde sunt montate pavele, în parcările amenajate, fără a avea achitată contravaloarea taxei privind parcarea sau pe locurile de parcare amenajate și semnalizate corespunzător sau destinate persoanelor cu handicap vor fi ridicate de către Poliția Rutieră sau locală din Constanța.
Constănțenii își pot recupera mașinile din parcul auto situat în municipiul Constanța, strada Caraiman, nr.1, dar, doar după ce au achitat taxele prevăzute prin Hotărârea Consiliului Local Municipal 399/ 2018 și numai în prezența unui polițist local. Tariful de ridicare a unei mașini este de 450 de lei, transportul, 120 de lei, iar tariful de depozitare al mașinii pe o zi este 60 de lei. Programul de restituire al autovehiculelor ridicate este non-stop.

Cele mai Accesate Articole