Apel umanitar pentru Leo Iorga

Leo Iorga, fost solist al trupelor Cargo şi Compact, a fost diagnosticat în 2011 cu cancer pulmonar. La acel moment, artistul a mers până în Cuba pentru a face un vaccin care să-i distrugă celulele canceroase. După o intervenție la plămâni și una la creier, acesta se recuperase. În prezent, artistul se luptă din nou cu cancerul. Leo Iorga cere sprijinul tuturor persoanelor care îl pot ajuta să strângă bani pentru intervenția care i-ar putea salva viața.
Fostul solist al trupelor Cargo și Compact, Leo Iorga, are nevoie de ajutorul nostru, după ce cancerul pulmonar cu care se luptă de opt ani de zile a recidivat. În 2011, Leo Iorga a fost supus unei operații de extirpare a unei tumori la plămâni. Boala a recidivat însă, iar cântărețul a avut metastaze la nivelul capului, la glandele suprarenale și la plămâni. Cu o dorință imensă de a se face bine, acesta a mers până în Cuba pentru a se vaccina împotriva cancerului, deși cercetătorii de la Havana susţin că vaccinul doar ameliorează marile dureri după curele de chimioterapie.

Vaccinul pe care l-a făcut Leo Iorga în Cuba ameliorează durerile şi îmbunătăţeşte calitatea vieţii, apetitul, de fapt despre asta e vorba, a declarat  Dr Maria Isabel Bermudez Dominguez, medic-cercetator.

În prezent, Leo Iorga se luptă din nou cu cancerul. Artistul are nevoie de 70.000 de euro pentru un tratament în afara țării.

Leo Iorga se luptă cu cancerul de 8 ani și câteodată câștigă și urcă pe scenă, iar câteodată, adversarul devine atât de puternic încât doar împreună cu voi îl poate învinge din nou. Acum e una din acele dăți în care trebuie să luptăm împreună,  se arată în anunțul publicat de familia sa pe o pagină de socializare.

Donațiile se pot face în conturile deschise pe numele lui Leo Iorga, afișate pe ecran.

BCR: Iorga Leonard – BCR;
CONT RON: RO98 RNCB 0318 0006 7289 0001;
CONT EUR: RO06 RNCB 0064 0006 7289 0001;
Cod swift: RNCBROBU.

Cele mai Accesate Articole