Teroare pe străzile Șimleului

Panică pe o stradă din Sălaj. Un porc mistreț rănit, a coborât în oraș, unde a atacat mai multe persoane, două dintre acestea au fost transportate de urgență la spital. Autorităţile sunt deja în alertă, iar în căutarea mistreţului au pornit atât membrii Asociaţiilor de Vânătoare, cât şi poliţişti și jandarmi.

Totul s-a întamplat ieri dimineață la Șimleul Silvaniei. Animalul salbatic, care era rănit, a ajuns printre blocurile din oraș. O femeie l-a văzut și s-a îndepartat repede de el, iar o alta a încercat să se adăpostească într-un magazin din zonă. Toată întâmplarea a fost surprinsă de camerele de supraveghere din oraș. Pe imagini se vede cum, mistrețul apare dintre blocuri și fugărește o localnică, pe care o trântește la pamânt.
Potrivit reprezentanților Spitalului din Şimleul Silvaniei, o femeie de 58 de ani și un bărbat de 62 de ani au fost muşcați de un porc mistreţ și aduși la unitatea medicală de către un echipaj SMURD. Cei doi au fost tratați și vaccinați iar, ulterior transportați la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Zalău, pentru a fi internaţi la secţia de Boli Infecţioase.

„Mistrețul a încercat să muște trei persoane, care acum se află la spital. Am vorbit cu cei de la spital și mi-au spus că persoanele sunt foarte speriate. Nici nu ai cum să nu fii speriat când sare un mistreț la tine. (…)am dat acordul să-l anihileze pe domeniul public, pentru că dacă este rănit, este foarte periculos”, a spus Septimiu Cătălin Ţurcaş, primarul orașului Șimleu Silvaniei

Autorităţile sunt deja în alertă. În căutarea mistreţului au pornit membrii  Asociaţiilor de Vânătoare, dar şi poliţişti și jandarmi.
Redactor: Oana Jărloianu

Cele mai Accesate Articole