Adolescent constănțean, dealer de etnobotanice

Un adolescent care vindea substanțe etnobotanice în Zona Peninsulară, a fost prins de către un echipaj al Poliției locale Constanța, ieri după amiază. Minorul avea asupra sa 19 bile din hârtie, susceptibile a fi o substanță cu efect psihotrop și o tigară cu aceeași substanță. Mai mult decât atât, tânărul era împreună cu mama lui, care le-a spus polițiștilor că știe despre faptul că fiul este consumator și inclusiv că acesta comercializează substanțe psihotrope.

În după amiaza zilei de ieri polițiștii locali, care patrulau în zona Gării, au observat un bărbat de 32 de ani, într-o stare de agitație, care tulbura ordinea și liniștea publică.
Tânărul, care se afla într-o stare euforică, a fost oprit de către oamenii legii. După un control corporal sumar, polițiștii au găsit asupra acestuia o rolă de foițe tip OCB necesară pentru confecționarea de jointuri. Luat la întrebări bărbatul a declarat că este consumator de etnobotanice de aproximativ 10 ani și procură substanțele de la un adolescent din zona Piața Ovidiu.
Mai mult decât atât, minorul era împreună cu mama lui, care a recunoscut  că știe despre faptul că fiul său este consumator și că acesta comercializează substanțe psihotrope.
Probele au fost ridicate și înaintate organelor judiciare competente. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliției Locale, unde bărbatul a fost sancționat contravențional pentru încălcarea normelor legale privind ordinea și liniștea publică. Totodată, minorul împreună cu mama sa au fost amendați și pentru faptul că aveau actele de identitate expirate. De asemenea, s-au întocmit actele premergătoare în vederea înaintării dosarului de cercetare penală către BCCO Constanța.
Redactor: Oana Jărloianu

Cele mai Accesate Articole