10.000 de lei pentru că a parcat pe plajă

Fițele costă! Pentru că nu a vrut să se obosească să mai meargă pe jos, de pe trotuar până pe nisip, o tânără din bucurești a intrat direct cu mașina pe plaja ‘Trei Papuci’ din Constanța. Ce nu a știut femeia a fost faptul că gestul o va face să scoată o sumă destul de mare, din buzunar. Prin urmare, aceasta a primit o amendă usturătoare, lucru care o va face, cu siguranță, ca data viitoare să meargă pe jos.

Accesul autoturismelor pe plajă este strict interzis, iar legea prevede sancțiuni drastice pentru cei care încalcă această interdicție. Cu toate acestea, se găsesc destui „îndrăgostiți” care vor să admire marea cât mai de aproape și speră că nu vor fi descoperiți de polițiști. La fel s-a întâmplat și în acest week-end, când o bucureșteancă în vârstă de 44 de ani și-a parcat autoturismul pe plajă, în zona Trei Papuci, iar gestul ei a costat-o scump.
Amenda a fost aplicată în acţiunile desfăşurate la sfârşitul săptămânii trecute de către poliţiştii locali din Constanţa. Aceştia au constatat în ultimele două zile aproape 250 de contravenţii, soldate cu aplicarea de sancţiuni în valoare totală de peste 57.000 lei de lei.
Redactor: Oana Jărloianu

Cele mai Accesate Articole