Explozie într-un apartament din Constanța

O femeie a fost transportată, astăzi, la spital după ce a suferit răni provocate de explozia  izbucnită în apartamentul său. Suflul a distrus și uşile încăperilor de la parterul şi primul etaj al bloculului, lucru pentru care au fost sesizaţi reprezentanţii Inspectoratului de Stat în Construcţii. Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, cel mai probabil, cauza exploziei a fost o acumulare de gaze de la o butelie.

Explozia nu s-a soldat, din fericire, cu nicio pierdere de vieți omenești. Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, proprietara apartamentului, o femeie în vârstă de 63 de ani, a suferit arsuri pe faţă precum şi pe membrele superioare şi inferioare. Aceasta a fost transportată la spital, în stare de conştienţă. Din fericire, explozia nu a fost urmată și de incendiu. Cu toate acestea, la fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere ale ISU și 2 ambulanțe SMURD.
Mai mulţi locatari din bloc s-au autoevacuat în urma celor petrecute. În afara apartamentului în care s-a produs explozia, au mai fost avariate uşile locuinţelor de la parterul şi primul etaj al imobilului, lucru pentru care au fost sesizaţi reprezentanţii Inspectoratului de Stat în Construcţii, care vor analiza dacă a fost afectată structura de rezistență a blocului. Din primele verificări ale pompierilor a reieşit că, cel mai probabil, cauza exploziei este o acumulare de gaze de la o butelie.
Redactor: Oana Jărloianu

Cele mai Accesate Articole