Tragedie în familia lui Mirel Rădoi

Fratele antrenorului României Under 21, Mirel Rădoi, s-a aruncat de la etajul 4 al blocului în care locuia. Acesta se află în stare gravă, cu fracturi la nivelul memebrelor inferioare și leziuni puternice la nivelul capului.

Astăzi, în jurul orei 12:00, la numărul de urgență 112 a fost anunțată o tentativă de sinucidere.  Un bărbat în vârstă de 36 de ani, s-a aruncat de la etajul al patrulea al unui bloc din Drobeta Turnu Severin. Tânărul a fost preluat de Ambulanţă cu semne vitale existente, dar prognosticul medicilor este rezervat. Victima este fratele celebrului antrenor Mirel Rădoi, iar cauzele tentativei de sinucidere ar fi o serie de probleme conjugale. În momentul tragediei soția acestuia nu era acasă iar cel care a sunat la 112 a fost un vecin.
Mihai Rădoi a avut o tinereţe aventuroasă iar în trecut a fost reținut de poliţie în Italia, Spania şi Germania. De asemenea, în urmă cu mai mulţi ani, în România, a fost judecat pentru trafic de ţigări.
În prezent, pacientul se află în comă indusă de către medicii de la Spitalul Judeţean din Drobeta Tr. Severin şi urmează să se ia decizia mutării acestuia la Craiova sau la Bucureşti.
Mirel Rădoi a plecat într-un suflet de la Cheile Grădiștei spre spitalul din Drobeta Turnu Severin. Fostul internațional a confirmat că fratele lui se află în spital, acolo unde medicii fac eforturi uriașe să-l țină în viață.
Redactor: Alexandra Panait

Cele mai Accesate Articole