Năvodariul învăluit în iubire

Din dorința de a celebra cum se cuvine Dragobetele un grup de tineri din Năvodari au pus la punct un program tradițional dedicat adolescenților. Spectacolul va fi presărat cu săruturi dulci, concursuri atipice și un moment special de gastronomie.

În mitologia românească, Dragobete era zeul tinereții, al veseliei dar și al iubirii. Această sărbătoare este puternic înrădăcinată în cultura română. Dragobetele este un personaj transmis din generație în generație de la vechii daci, transformat mai apoi într-un protector al tinerilor si patron al iubirii. În acest spirit, membrii partidului social democrat, aripa tânără au gândit un eveniment plin de tinerețe, iubire și surprize. Și pentru că orașul Năvodari este binecuvântat cu o vedere superbă la Marea Neagră, momentele de romantism și bucurie ale acestei sărbători nu pot avea loc decât pe malul mării.
Tinerii din Năvodari sunt invitați să participe pe 24 februarie la sărbătoarea românească Dragobete unde se vor putea bucura de tradiție, iubire, distracție și voie bună! Intrarea se face pe baza invitațiilor ce vor fi ridicate de la sediul PSD din Năvodari.
Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole