Doi români sunt acuzați de sclavie

Doi români din Bristol sunt acuzaţi de o instanţă din Marea Britanie că au ținut un alt conațional în sclavie. Victima era obligată să doarmă sub scări și să facă duș afară. În urma unei percheziţii, poliţiştii au descoperit că toate actele victimei au fost confiscate de cei doi agresori şi că aceştia au depus chiar şi o cerere pentru a lua un credit pe numele victimei, fără consimţământul acesteia. De asemenea, au apărut imagini în care bărbatul a fost filmat, chiar de abuzatorii săi, în timp ce era obligat să consume mâncare extrem de iute.

Ion Boboc şi Cristiana Dobre, doi români care locuiesc în Marea Britanie, sunt acuzaţi că l-au ţinut în sclavie pe Gabriel Nicolae. În imaginile recent publicate de către presa internațională se vede cum victima este obligată să mănânce alimente foarte iuţi, iar cei doi se amuză pe seama lui şi îi ordonă să termine tot.
Mai mult decât atât, Nicolae era forţat să doarmă într-un dulap, sub scări şi era umilit frecvent. Acesta nu avea voie să intre în casă, să facă duş sau să-şi spele hainele în maşina de spălat, iar agresorii îl badjocoreau și se amuzau pe seama lui. Vecinii românilor au observat ceea ce se petrecea pe proprietatea lor şi au anunţat poliţia. În urma unei percheziţii, oamenii legii au descoperit că toate actele victimei au fost confiscate de către cei doi agresori şi că aceştia au depus chiar şi o cerere pentru a lua un credit pe numele victimei, fără consimţământul acesteia. Potrivit presei britanice, pe data de19 martie, Ion Boboc şi Cristiana Tudor-Dobre vor afla sentința finală.
Redactor: Oana Jărloianu

Cele mai Accesate Articole