Fratele lui Rădoi, transferat la Timișoara

Fratele antrenorului Mirel Rădoi, s-a aruncat de la etajul 4 al blocului în care locuia. După aproape două zile de spitalizare în Drobeta Turnu Severin, acesta a fost transferat la un spital din Timișoara. Bărbatul se află în stare gravă.

Un apel la numărul de urgenţă 112 anunţa, luni după amiază, că un bărbat a căzut de la etajul patru al unui bloc de locuinţe din Drobeta Turnu Severin. De urgenţă, la locul indicat, au ajuns echipajele de salvare şi poliţiştii, care l-au identificat pe bărbat, ca fiind fratele fostului fotbalist Mirel Rădoi. Aflat într-o stare gravă, la cererea familiei, acesta a fost transferat cu o ambulanță la un spital din Timișoara.

“Pacientul avea hematoame, a avut ruptură de ficat, avea mai multe probleme, iar dacă se mai complică, sigur că trebuie reintervenit. Dar la conglomeratul de leziuni pe care le are și asocierea de leziuni, nu putem să fim foarte optimiști”, a precizat directorul medical al Spitalului Județean Timișoara.

Sosit de urgență la spitalul din Timișoara, Mirel Rădoi a refuzat să dea declarații.
Conform informațiilor apărute până în acest moment, se pare că Mihai Rădoi se afla într-o stare tensionată cu soția sa. Acesta ar fi pierdut apartamentul familiei la poker și asta i-ar fi pus capac. Momentan, informațiile nu au fost confirmate și de către polițiști.
Redactor: Alexandra Panait

Cele mai Accesate Articole