Dublă tragedie la Ghindărești

Tragedie într-o familie din localitatea Ghindărești. Doi frați au fost găsiți carbonizați în locuința lor, care a fost mistuită de un incediu. Potrivit autorităților, focul s-a propagat doar în interiorul casei și nimeni nu a știut nimic despre soarta lor. Mai mult decât atât, cei doi erau decedați de o săptămână.

Doi frați, în vârstă de 55  și respectiv 60 de ani, au fost găsiți fără suflare de către un vecin. Pentru că nu reușea să dea de ei la telefon, bărbatul s-a deplasat la locuința acestora și a făcut descoperirea macabră. Încă de la intrare bărbatul a simțit miros de fum și și-a dat seama că ceva groaznic s-a petrecut acolo. Când a intrat în dormitorul casei s-a îngrozit. Unul dintre bărbați stătea fără suflare pe pat, iar celălalt era prabușit pe podea, ca și cum ar fi încercat să se salveze.
Din cauză că trupurile acestora erau afectate de incendiu, polițiștilor le-a fost dificil să stabilească cu precizie identitatea celor doi.
Potrivit anchetatorilor, tragedia s-ar fi produs în urmă cu o săptămână. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un scurt circuit produs la un radiator pe care cei doi frați îl foloseau ca și sursă de căldură, deoarece aparatul a fost găsit distrus chiar langă pat. Flăcările au ars mocnit și au distrus doar dormitorul fără să se extindă și în restul casei. Moartea celor doi s-a produs, cel mai probabil, prin asfixiere cu bioxid de carbon.
Redactor: Oana Jărloianu

Cele mai Accesate Articole