Copil maltratat la creșă

Au fost făcute publice imaginile de la o creșă privată din Timișoara, deținută de fostul fotbalist Iosif Rotariu. Fiica acestuia, angajată a creșei , a fost înregistrată cum lovește în repetate rânduri un copil în vârstă de numai doi ani. Copilul a suferit fractură de femur și a stat internat în spital. Acum familia cere despagubiri în valoare de jumatate de milion de euro.

În luna iunie 2018, o familie din Timişoara şi-a găsit, la creşă, copilul de numai 2 ani cu femurul rupt în două locuri. Potrivit avocatului familiei, Victoria Alva Roşul, cazul copilului de 2 ani nu este singular, alţi doi copii ar fi avut parte de tratamente similare din partea educatoarei. Însă în cazul lor, familiile au decis să nu depună plângere la poliţie.
Imaginile şocante, din creşa deţinută de fostul fotbalist Iosif Rotariu, au fost făcute publice, abia acum. Fiica cea mare a acestuia a fost filmată în timp ce loveşte un copil până când îi rupe piciorul. Reprezentanţii creşei private au afirmat, la momentul incidentului că angajata suferă de diabet. O criză a bolii ar fi determinat reacţia nervoasă pe care a avut-o. Anul trecut, Romina Rotariu a fost reţinută 24 de ore. Tatăl ei i-a luat atunci apărarea susţinând că a suferit o criză de hiperglicemie şi nu şi-a dat seama ce face.
Peste câteva zile, va începe procesul în care Romina Rotariu este învinuită de rele tratamente aplicate minorului. Familia băiatului cere despăgubiri de jumătate de milion de euro.
Nici conducerea, nici cadrul didactic nu au vrut să dea declaraţii presei , după ce imaginile de pe camerele de supraveghere au fost făcute publice.
Redactor: Alexandra Panait

Cele mai Accesate Articole