Vești bune pentru bugetari

Bugetarii ar putea avea o nouă mini vacanță începând cu data de 26 aprilie. În acest an Paștele Ortodox va fi sărbătorit pe 28 aprilie. Astfel, este posibil ca până pe 2 mai salariații să fie liberi.

Vești bune pentru bugetari. Aceștia ar putea beneficia de o mini vacanță prelungită de până la nouă zile. Anul acesta Paștele Ortodox va fi sărbătorit pe 28 aprilie. Astfel, românii vor avea liber din Vinerea Mare, 26 aprilie, până luni inclusiv, 29 aprilie, a doua zi de Paște.
Angajații vor reveni la muncă marți, pe 30 aprilie însă miercuri vor avea o nouă zi liberă, de 1 mai. Astfel, este posibil ca zilele libere acordate cu ocazia sărbătorilor pascale să fie legate cu cele de 1 mai. În cazul în care guvernanții vor decreta ziua de 30 aprilie liberă, dar și 2 și 3 mai, atunci vacanța s-ar putea prelungi cu nouă zile.
Potrivit calendarului sărbătorilor legale, bugetarii vor avea în 2019, 12 zile declarate oficial nelucrătoare. Cu toate acestea, cinci dintre ele vor cădea în timpul weekendului.
Redactor: Alexandra Panait

Cele mai Accesate Articole