Acuzată că a întreținut relații sexuale cu un elev

Caz șocant într-o școală din județul Alba. O profesoară a fost reținută după ce ar fi  întreţinut relaţii sexuale cu un elev în vârstă de 14 ani, timp de 4 luni. În cazul în care va fi găsită vinovată, femeia riscă o pedeapsă de până la zece ani de închisoare și pentru faptul că  minorul se află în educarea acestia. 

O tânără în vârstă de 34 de ani, profesoară la Școala Gimnazială din comuna Săliștea, a fost reținută de procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru faptul că ar fi întreținut relații intime cu un minor, elev în clasa a VIII-a. Se pare că profesoara ar fi întreținut trei acte sexuale cu acesta, în perioada octombrie 2018-ianuarie 2019. Reprezentanții școlii au fost cei care au sesizat Poliția după ce ar fi aflat că un elev deține fotografii indecente cu profesoara respectivă.
După izbucnirea scandalului, profesoara și-a dat demisia de la școala din Săliștea, dar și de la o altă unitate de învățământ la care aceasta preda ore de limba engleză. Totodată, elevul de 14 ani urmează să participe la şedinţe de consiliere psihologică.
În cazul în care va fi găsită vinovată, femeia riscă o pedeapsă de până la zece ani de închisoare, întrucât situația ei este agravată de faptul că minorul se afla în educarea acestia.
Redactor: Oana Jărloianu

Cele mai Accesate Articole