Împușcată mortal de soț

Crimă odioasă în Neamț. O tânără de 33 de ani a fost împușcată mortal de soț, cu o armă artizanală. Conform anchetatorilor, bărbatul şi-a premeditat fapta şi a plănuit ca după ce îşi ucide soţia, să își pună capăt zilelor.

Tragedia s-a întâmplat, sâmbătă seară, puțin după ora 20:00, în comuna Farcașa, din județul Neamț. Cineva din familie ar fi sunat la 112, anunțând că femeia a fost împușcată de soțul ei. Echipajul medical ajuns la fața locului a constatat decesul victimei. Surse din anchetă au spus că femeia a fost împușcată în inimă cu o armă artizanală. Poliția a declanșat imediat procedurile pentru depistarea bărbatului.
La câteva ore după comiterea faptei, acesta a fost găsit după urmele lăsate în zăpadă într- o șură din Farcașa cu arma crimei asupra lui.
Nu se știe, deocamdată, care este motivul gestului extrem al soțului, însă surse apropiate spun că cei doi ar fi în divorț și au împreună doi copii.
Bărbatul a scris și o scrisoare de 5 pagini pentru copiii săi, cărora le cerea iertare şi-i sfătuia ce să facă şi ce să vândă ca să se poată descurca. Scrisoarea părea a fi a unui om care vrea să-şi încheie socotelile cu viaţa. Mai mult decât atât, în ea a lăsat scris și faptul că nu vrea înmormântare cu preot. Duminică după-amiază, vinovatul a fost prezentat instanţei, care a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru omor calificat.
Redactor: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole