Intervenții estetice într-un coafor

Scandalul diplomelor și medicilor falși se extinde în toată țara. De data aceasta, Colegiul Medicilor din Suceava a depus o plângere la Poliţie, cu reclamația că într-un coafor din oraş s-ar face intervenţii estetice. Deşi nu există nicio unitate medicală înregistrată sau vreun medic care să realizeze aceste operaţii, salonul de înfrumusețare oferă o gamă variată de astfel de practici ilegale.  Acum, oamenii legii fac cercetări pentru înşelăciune.

Situație incredibilă într-un coafor din Suceava. Potrivit reprezentanților Colegiului Medicilor, angajații centrului de înfrumusețare fac intervenţii estetice ilegale, deoarece nu există nicio unitate medicală înregistrată în acel loc.
Potirivit dr. Sorin Hâcu, astfel de practici, în spaţii complet necorespunzătoare pot fi un real pericol pentru sănătate. Mai mult decât atât, se pot transmite boli grave, precum SIDA, hepatita C sau infecţii.
În anunţurile publicitare din oraş, salonul ar oferi mărire de buze şi pomeţi, ştergerea ridurilor, cocktailul frumuseţii cu vitamine, umplere şi depigmentare de cearcăne, lipoliză şi terapia ”Vampir”. Anunţuri au fost postate şi pe pagina de Facebook, însă au fost şterse ulterior. Cazul a fost preluat de polițiști care efectuează  cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înşelăciune.
Redactor: Oana Jărloianu

Cele mai Accesate Articole