Urmărire ca-n filme în Rădăuți

Urmărire ca-n filme în Rădăuți. Un copil de 14 ani însoțit de alți doi minori, s-a urcat la volanul unui autoturism şi a pornit într-o cursă nebună prin oraş. În goana sa pe străzi, a lovit două mașini printre care și o autospecială de poliție.  

Un minor în vârstă de 14 ani a provocat haos la Rădăuţi, după ce s-a urcat la volanul unei maşini şi a lovit totul în cale. Pasageri erau alţi doi minori, în vârstă de 16 ani.

„Un minor de 14 ani din municipiul Rădăuți a condus un autoturism pe str. Calea Unirii din localitate, în mașină aflându-se ca pasageri alți doi minori de 16 ani. La un moment dat șoferul minor a acroșat un alt vehicul, fiind surprins de un echipaj de poliție care a plecat în urmărirea sa. Un alt echipaj de Poliție a ieșit în întâmpinarea vehiculului urmărit, minorul pierzând în aceste condiții controlul asupra direcției de mers și lovind autospeciala de poliție. Au rezultat avarii la autospecială și rănirea ușoară a conducătorului autospecialei, un agent de poliție de 30 ani (contuzie omoplat).”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Suceava  Ionuț Epureanu.

Ulterior, şoferul minor a coborât din autoturism și a fugit, fiind reținut doar un pasager, un tânăr de 16 ani. Celălalt pasager minor a reuşit şi el să fugă. În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și vătămare corporală din culpă. Se continua cercetările pentru localizarea și reținerea șoferului.
Redactor: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole