Un nou fals medic estetician

Un nou caz de medic fals a ieșit la iveală. De data aceasta, o orădeancă este cercetată penal. În ultimii doi ani aceasta a realizat mai multe intervenții estetice faciale, fără drept de practică. Polițiștii din Bihor au făcut două descinderi în acest caz.

O femeie de 39 de ani din Oradea este acuzată că a făcut mai multe intervenții estetice, într-un apartament. Potrivit Poliţiei Române, femeia făcea intervenții cu acid hialuronic în buze sau cearcăne fără a avea pregătirea de medic. Surse din rândul anchetatorilor spun că femeia nu are aviz de liberă practică, nici măcar pentru a fi asistentă medicală.
Potrivit unui comunicat de presă transmis de Poliţia Română, miercuri seara, la domiciliul orădence, precum şi la un salon cosmetic, au fost efectuate percheziţii, fiind găsite mai multe probe.

„(…) În urma percheziţiilor efectuate la domiciliul acesteia şi la un salon cosmetic din municipiul Oradea, poliţiştii au descoperit şi au ridicat, în vederea cercetărilor, agende cu programarea pacientelor, facturi de achiziţie a acidului hialuronic, bilete de tratament, consimţământ al pacientelor, seringi sigilate cu acid hialuronic, seringi cu acid hialuronic folosite şi altele”, se arată în comunicat.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Bihor continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a femeii.
Redactor: Oana Jărloianu

Cele mai Accesate Articole