Încă un medic estetician fals, descoperit de polițiști. Injecta acid hialuronic

Poliția Română anunță un nou caz de de exercitare fără drept a unei profesii.
O femeie de 39 de ani, din Oradea, ar fi injectat acid hialuronic, fără a avea calitatea de medic.
La percheziții, s-au ridicat agende cu programarea pacientelor, facturi de achiziție a acidului hialuronic, bilete de tratament, consimțământ al pacientelor, seringi sigilate cu acid hialuronic, seringi cu acid hialuronic folosite și altele.
Poliţiştii bihoreni au efectuat miercuri seara două percheziţii pentru documentarea activităţii infracţionale a femeii, bănuită de exercitarea fără drept a profesiei.
“Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 2017 – 2019, femeia ar fi efectuat mai multe acte medicale estetice faciale, prin injectarea acidului hialuronic în buze şi cearcăne, fără a avea calitatea de medic.
În urma percheziţiilor efectuate la domiciliul acesteia şi la un salon cosmetic din municipiul Oradea, poliţiştii au descoperit şi au ridicat, în vederea cercetărilor, agende cu programarea pacientelor, facturi de achiziţie a acidului hialuronic, bilete de tratament, consimţământ al pacientelor, seringi sigilate cu acid hialuronic, seringi cu acid hialuronic folosite şi altele”, anunță Poliția Română.

Cele mai Accesate Articole