A fugit de la locul accidentului

Caz halucinant într-o comună ieșeană. Un bărbat a accidentat mortal o tânără, după care a părăsit locul accidentului. Mai mult decat atat, soferul s-a întors la locul faptei, a sunat la 112, dar nu a spus că el este autorul accidentului.

Scenariu de film la Iasi. Un tânăr în vârstă de 26 de ani a accidentat mortal o femeie de 30 de ani și s-a făcut nevăzut. Accidentul a avut loc în comuna ieșeană Vlădeni. In autoturismul pe care tânărul îl conducea se afla și o rudă de-a acestuia.
“După ce a lovit-o mortal, și-a continuat deplasarea, dar s-a întors la locul accidentului și a sunat la 112 împreuna cu un localnic. Nu a spus că el a provocat accidentul. Mai mult decat atât, a spălat autoturismul după accident”, a precizat o sursa din cadrul anchetei.
Joi, individul a fost prins de polițiștii ieșeni și dus la audieri. Din câte se pare, acesta ar fi recunoscut fapta și a motivat că a plecat de la locul accidentului de frică.Tânărul nu are permis de conducere eliberat de autoritățile române, el le-a prezentat polițiștilor cu permis eliberat în Anglia. Acum, oamenii legii fac verificări pentru a stabili dacă permisul este sau nu autentic. Trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Iasi, pentru necropsie. Ulterior vor fi stabilite cauzele decesului. Din spusele șoferului, femeia s-ar fi aflat întinsă pe partea carosabilă când a fost lovită de mașină. Polițiștii i-au întocmit tânărului dosar penal pentru ucidere din culpă și fugă de la locul accidentului.
Redactor: Oana Jărloianu

Cele mai Accesate Articole