Și-a călcat amanta cu mașina

Caz uluitor în Bacău! O poveste de dragoste a sfârșit printr-un scandal. Un tânăr din satul Slobozia Nouă , este cercetat pentru tentativă de omor, după ce şi-a călcat amanta cu maşina, pentru că aceasta i-ar fi atacat soția. Femeia nu a avut nevoie de intervenţia medicilor,  însă pe numele bărbatului a fost demarat un control judiciar pentru 60 de zile.

Telenovela amoroasă a început în urmă cu câteva luni, atunci când un bărbat în vârstă de 36 de ani, din satul Slobozia Nouă, Bacău, a cunoscut-o pe tânăra de 32 de ani cu care a început o relaţie, în ciuda faptului că acasă îl aștepta o soție. Între timp, relația extraconjugală nu a mers, iar cei doi s-au certat şi s-au despărţit. Pentru că satul este mic, amanta şi soţia s-au întâlnit pe stradă şi au început să se înjure şi să se lovească reciproc. La un moment dat, amanta a pus mâna pe o piatră şi a aruncat-o în soţia fostului ei iubit.
Supărat și deranjat de gestul femeii, bărbatul a decis să o pedepsească. Pentru a-i arăta consoartei că îi ia apărarea în orice situație, tânărul s-a urcat la volanul maşinii sale şi a lovit-o pe fosta amantă intenţionat.
În urma impactului, femeia de 32 de ani a fost aruncată într-un şanţ şi rănită uşor. Astfel că, femeia nu a avut nevoie de intervenţia medicilor, însă poliţiştii au deschis o anchetă şi îl cercetează acum pe bărbat pentru tentativă de omor. Cu toate că a fost lăsat în libertate, pe numele bărbatului a fost demarat un control judiciar pentru 60 de zile.
Redactor: Oana Jărloianu

Cele mai Accesate Articole