“Dragobete sărută fete!”

Casa de cultură din Năvodari a fost cuprinsă astăzi de o explozie de bucurie, energie și tinerețe. Această atmosferă exuberantă s-a datorat liceenilor din „Lazăr Edeleanu” care au luat cu asalt treptele lui „Pontus Euxinus”, nerăbdători să-l serbeze împreună pe „Dragobete sărută fete!”.

Rânduri, rânduri de tineri au fost prezenți astăzi la Liceul „Lazăr Edeleanu” din Năvodari pentru a sărbători ziua iubirii la români.
Startul momentelor artistice pregătite de elevi și profesorii lor a fost dat de un lucru mai puțin așteptat dar care a făcut deliciul sălii și a deschis apetitul pentru petrecere.
S-a început cu o împletire între cultură și voie bună și s-a continuat cu un moment de dans care a îmbinat tradiționalul cu modernul. Tineri de clasa a X-a au demonstrat cât de bine știu să se miște pe ritmuri mai vechi și cât de mult le place acest lucru.
Invitații speciali ai evenimentului au fost copiii clasei a IV-a B de la școala gimnazială Tudor Arghezi.
Și, a sosit momentul să aflăm către cine își îndreptă tinerii năvodăreni gândul lor de iubire…
Serbarea a debutat într-un mod inedit și s-a încheiat în același ton. Mai exact cu o surpriză pe care dascălii de limba română au făcut-o colegei lor, Cristina Vasile. Astfel, o serbare dedicată iubirii s-a încheiat cu un gest de iubire.
Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet

Cele mai Accesate Articole