Comandament pentru Situații de Urgență

Prognozele meterologilor avertizează că vremea se va înrăutății. Aceasta se va manisfesta, inițial, prin ploi care se vor transforma, treptat, în lapoviță și ninsoare, dar și prin intensificări ale vântului. Ca urmare a estimărilor specialiștilor, RAJA S.A. a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență.

Pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor care pot apărea în funcționarea sistemelor operate din cauza fenomenelor meteorologice nefavorabile, la nivelul RAJA S.A. s-a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă de vineri, 22 februarie, ora 16,00, până luni, 25 februarie, ora 08,00. În vederea  remedierii rapide a eventualelor avarii, la nivelul Comandamentului au fost constituite zeci de echipe de intervenţie aferente localităților deservite, dotate cu utilajele necesare, care vor asigura permanenţa în toată această perioadă.
RAJA S.A. asigură consumatorii că echipele de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și canalizare, și care nu țin de operativitatea echipelor societății, sunt cele legate de lipsa energiei electrice precum cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt. În aceste condiţii, toţi abonaţii sunt rugați să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce vor fi rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.
Totodată, compania face un apel către toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare că avariile apărute pot fi înregistrate la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.924.
Redactor: Mihaela Țânțaru

Cele mai Accesate Articole