Cetățean german căutat pentru trafic de droguri, prins la Constanța

Polițiștii constănțeni au depistat ieri un cetățean german care era căutat internațional pentru trafic de droguri de mare risc.
Pe numele bărbatului, de 27 de ani, era emis un mandat european de arestare de către autoritățile din Germania.
”Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Constanţa, beneficiind de sprijinul lucrătorilor din cadrul Serviciului pentru Imigrări Constanţa au depistat un bărbat care era urmărit internaţional pentru comiterea infracţiunilor trafic de droguri de risc şi mare risc, fapte comise pe teritoriul Germaniei.
La data de 21 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale al I..P.J. Constanţa cu sprijinul lucrătorilor Serviciului pentru Imigrări Constanţa au depistat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, cetăţean german, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile germane.
Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanţa, urmând a fi prezentat instanţei de judecată pentru confirmarea mandatului internaţional de arestare şi predarea ulterioară către autorităţile judiciare germane conform procedurilor privind cooperarea poliţienească în materie penală”, transmite IPJ Constanța.

Cele mai Accesate Articole