Expoziția de mărțișoare a cercetașilor

Liceul „Lazăr Edeleanu” a  primit în această dimineață vizita unui grup de cercetași. Nu au sosit pur și simplu, ci au vrut să fie ei cei care deschid sezonul mărțișoarelor. Însoțiți de adulți, au amenajat un stand în care și-au prezentat creațiile realizate manual.

Când te gândești la ce înseamnă un cercetaș îți vine în minte imediat curaj, loialitate și corectitudine.Totuși, cine sunt cercetașii din Năvodari?
Între activitățile lor cercetașii s-au gândit să includă și o expoziție de obiecte lucrate manual în atelierul organizației. Pentru că mai sunt doar câteva zile până intrăm în luna martie unde este sărbătorită femeia și mărțișorul, ce putea fi mai potrivit decât un mini-târg de suveniruri care să marcheze cât mai frumos aceste momente.
Standurile au fost vizitate de profesori dar mai ales de către elevi. Toți au găsit câte ceva pe placul lor pentru a dărui mamelor, prietenelor, doamnelor care contează în viața lor. Schimbul s-a făcut contra unei donații, fiecare în funcție de cât a putut sau a simțit.
Sursa: https://www.tvlitoral.ro/expozitia-de-martisoare-a-cercetasilor/
Articolul Expoziția de mărțișoare a cercetașilor apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole