Se oprește apa în Cernavodă

Revizia anuală efectuată de Enel Distribuție Dobrogea în localitatea Cernavodă va afecta în data de 27 februarie sistemul de alimentare cu apă din oraș. Consumatorii din zona de nord a localității, cei din cartierul Tudor Vladimirescu și Spitalul din Cernavodă nu vor beneficia miercuri de această utilitate.

Pentru efectuarea lucrărilor anuale de reparații și întreținere a unor instalații și rețele electrice din orașul Cernavodă, județul Constanța, Enel Distribuție Dobrogea va întrerupe furnizarea energiei electrice miercuri – 27 februarie 2019, în intervalul orar 09.00 – 17.00.
Fără curent, statia de repompare Cota 45 din orașul Cernavodă nu va putea funcționa, iar abonații din zona de nord a localității, cei din cartierul T. Vladimirescu și Spitalul Orășenesc vor rămâne fără apă potabilă în intervalul menționat.
Pentru neplăcerile produse de sistarea utilității, Regia Autonomă Județeană de Apă își cere scuze consumatorilor din zonele menționate. Compania îi asigură pe aceștia că, de îndată ce se va relua alimentarea cu energie electrică, lucrătorii RAJA vor porni stația și vor relua furnizarea apei. Abonații afectați sunt rugați să își asigure rezerva minimă necesară de apă pentru consum şi uz casnic pe durata întreruperii distribuției utilității.
Redactor: Mihaela Țânțaru

Cele mai Accesate Articole