Un nou medic fals

Se pare că orașul de pe Dâmbovița este oaza medicilor falși. Un alt bărbat care exercita profesia de doctor sub umbrela diplomelor contrafăcute a fost depistat de polițiști.Bărbatul a fost  reținut de oamenii legii.

Un alt medic fals a fost descoperit pe raza municipiului București. Bărbatul, în vârstă de 26 de ani, a fost depistat în urma sesizării unei paciente.

” În luna ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 11 au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 34 de ani, cu privire la faptul că la data de 17 decembrie 2018 a plătit o sumă de bani unei societăţi comerciale cu profil medical, din Sectorul 3, pentru efectuarea unui examen de specialitate, iar reprezentantul firmei i-a eliberat un buletin de analiză, fără a o supune vreunui control sau a o conecta la un aparat. Ulterior, un medic specialist din cadrul unui spital i-a adus la cunoştinţă că buletinul de analize respectiv nu reprezintă un examen imagistic ”, a comunicat Poliţia Capitalei.

Falsul doctor a fost reținut de oamenii legii. În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au găsit diplome și certificate despre care există suspiciunea că ar fi false.

” Acesta a fost depistat, iar asupra sa au fost găsite mai multe ştampile, cu inscripţii aferente mai multor specializări medicale. De asemenea, au fost identificate şi ridicate mai multe documente, diplome şi certificate, ce urmează a fi expertizate, având în vedere existenţa unei suspiciuni rezonabile că acestea sunt false ”, au mai menționat poliţiştii.

În evidențele existente în cadrul instituțiilor cu atribuții în domeniul sănătății, nu figurează nicio persoană cu datele de identificare ale așa-zisului medic.
Investigațiile în acest caz sunt în plină desfășurare și se derulează sub atenta supraveghere a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.
Redactor: Mihaela Țânțaru

Cele mai Accesate Articole