Mărțișoare din partea PSD Năvodari

Primul gând la bărbaților din Partidul Social Democrat, la începutul fiecărei primăveri se îndreaptă către femei. Și în acest an, membrii partidului și-au arătat considerația și recunoștința pentru doamnele și domnișoarele din orașul Năvodari.

Frumuseţea şi feminitatea trebuie respectate şi celebrate. Un gând frumos, o mulţumire şi un mărțișor a fost modul în care organizaţia PSD Năvodari a înţeles să le arate tuturor femeilor din jurul lor cât de importante sunt. Partidului Social Democrat a organizat o acțiune prin care a vrut să îşi exprime gratitudinea faţă de sexul frumos. Soţii, mame, prietene, toate femeile din Năvodari au fost în centrul atenţiei Partidului Social Democrat, astăzi, de 1 Martie.
Anul acesta vremea a fost blândă cu domnii care au luat orașul la pas pentru a dărui mărțișoare doamnelor. Dar avem dovada clară că nu le stă nimic în cale. Anul trecut vremea a fost geroasă, cu troiene, însă bucuria de a dărui a fost aceeași.
Gestul frumos de recunoaștere a iubirii este un obicei cu care bărbații din PSD Năvodari bucură an de an femeile acestui oraș.
Sursa:
https://www.tvlitoral.ro/martisoare-din-partea-psd-navodari/
Articolul Mărțișoare din partea PSD Năvodari apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole