Video. UNITER strânge fonduri pentru artiştii care au probleme medicale

UNITER anunță că astăzi, 1 martie, începe cea de-a 18 ediţie a Campaniei sociale “Artiştii pentru artişti”, cu sprijinul indispensabil al instituţiilor de teatru din ţară.
Prin această campanie umanitară, organizată de UNITER în lună martie şi aprilie, se strâng fonduri pentru artiştii de orice vârstă, din toată ţara, care au probleme medicale şi o sănătate precară.
”Sunt multe feluri de a fi activ şi de a face ceva concret pentru această cauză. Şi nu este vorba doar despre solidaritatea de breaslă ! Este vorba, în primul rând, despre solidaritatea umană!
De aceea, din nou, doi mari artişti, foarte sensibili şi foarte implicaţi în viaţa comunităţii teatrale reiau cu aceeaşi încredere cuvintele simbol ale campaniei sociale UNITER: Alătură-te Campaniei, cumpăra bilete, bucură-te de teatru şi fă o faptă bună!
EMILIA POPESCU şi MARIUS MANOLE sunt mesagerii faptelor bune pe parcusul lunii martie. Sunt ambasadorii de anul acesta ai Campaniei “Artiştii pentru artişti” şi va invită să luaţi parte la schimbarea de atitudine faţă de situaţia delicată, dar rezolvabilă a artiştilor noştri aflaţi în dificultate.
Şi anul acesta, câteva zeci de instituţii teatrale din Bucureşti şi din ţară au programat spectacole pe tot parcursul lunii martie şi aprilie, încasările din vânzarea de bilete urmând a fi direcţionate către Fondul de Solidaritate Teatrală.
Fiecare bilet cumpărat înseamnă nu doar un semn de reverenţă pentru munca actorilor, ci şi un ajutor concret. Pentru că există artişti care depind de fondurile colectate de UNITER în cadrul Campaniei Naţionale “Artiştii pentru artişti”, unii dintre ei neavând familie sau alt sprijin. Oameni care au nevoie urgentă de sprijin financiar!
Alătură-te Campaniei! Cumpără bilete, bucură-te de teatru, fă o faptă bună!”, transmite UNITER.

 

Cele mai Accesate Articole